Haugesund Parkering søker driftstekniker

DRIFTSTEKNIKER HAUGESUND PARKERING

Haugesund Parkering er i en spennende utviklingsfase, og vi ønsker nå å styrke vårt lag med en engasjert og serviceinnstilt driftstekniker.   

Vi søker etter en person som ønsker en aktiv arbeidshverdag hvor forebygging og kundeservice alltid står sentralt. I samarbeid med kolleger vil du få en variert arbeidshverdag der drift og vedlikehold av våre parkeringsareal er hovedprioritet. Målsetting er å skape parkeringsanlegg som er innbydende og godt ivaretatt.  Du må derfor påberegne praktisk arbeid på våre parkeringsareal.  Vi ser etter deg som motiveres av å bidra til forbedring og utvikling, er praktisk anlagt og tar ansvar for arbeidsprosesser.  Videre må du ha interesse og engasjement for trafikk, miljø og sikkerhet.

Som medarbeider i Haugesund Parkering vil du jobbe med vårt samfunnsoppdrag som er ivaretakelse av trafikksikkerhet og fremkommelighet, og samtidig bidra til by- og sentrumsutvikling. Du vil bli en del av vårt team på 9 personer som alle setter engasjement, kundevennlighet og utvikling i fokus. Stillingen legges inn i vaktplan, og du vil få tildelte vakter også innen kontroll og håndheving. Stillingen rapporterer til daglig leder.

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER:

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

PERSONLIGE EGENSKAPER

HVORFOR HAUGESUND PARKERING?

Det tas forbehold om at det i fremtiden kan bli endrede rammebetingelser, som vil kunne føre til endrede arbeidsoppgaver.

Arbeidssted er ved vårt kontor i Haugesund sentrum.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder i Haugesund Parkering, Ingjerd Vikse,

tlf. 988 77 279.

Vis din interesse for stillingen ved å sende inn din CV og søknad snarest. Dette sendes inn til post@haugesund-parkering.no.  Attester og vitnemål vedlegges søknad.

Stilling:

Driftstekniker

Arbeidssted:

Haugesund

Antall stillinger:

1

Utvidet søknadsfrist:

13. desember 2023

HVORFOR HAUGESUND PARKERING?

KORT OM HAUGESUND PARKERING

Haugesund Parkering er et kommunalt eid aksjeselskap som er heleid av Haugesund kommune. Selskapet driver både med forretning og forvaltning. Selskapet har ansvar for all drift av alle offentlige parkeringsplasser dette inkluderer 2 parkeringshus. Haugesund Parkering har i tillegg delegert myndighet i forvaltningssaker som håndheving, klagebehandling og behandling av søknader om parkeringstillatelser for forflytningshemmede. Det er omtrent 1800 kommunale parkeringsplasser i sentrum, fordelt mellom avgiftsbelagte plasser, p-plasser for forflytningshemmede og korttidsplasser. Haugesund Parkering har som målsetting å skape utvikling i byen innenfor vårt felt ved å digitalisere våre tjenester og for å utvikle vårt tjenestetilbud. Flere digitale utviklingsprosjekt er allerede satt i gang.  Selskapet har i dag 9 ansatte som har base på kontoret i Haugesund sentrum. For mer informasjon,

KONTAKTPERSON

INGJERD VIKSE

Daglig leder

+47 98877279

ingjerd.vikse@haugesund-parkering.no