KLAR FOR BREDE PARKERINGSPLASSER OG SENTRUMSNÆRE BOBILPLASSER 

Er du lei av trange parkeringsplasser? Har brede parkeringsplasser stått høyt oppe på ønskelisten? Og har du bobil og vil komme til Haugesund Sentrum? Da kan Haugesund Parkering glede deg med dette får du når du nå parkerer på Sørhaugkvartalet!

Nils Sørhaug har i mange år drevet bilbutikken Mazda i Haugesund sentrum. Da bilbutikken ble solgt ble det plutselig et parkeringsareal tilgjengelig for byens befolkning. Det er nettopp dette arealet som er tilpasset til parkeringsplass og bobilparkering nå. Haugesund Parkering har inngått samarbeid med Nils Sørhaug om å gjøre arealet tilgjengelig for alle!

Hva tilbys deg som kunde?

Når du kommer inn til et bysentrum er det mange som ønsker å sette fra seg bilen trygt og godt, og ikke minst at du skal slippe å lete etter parkering. Sørhaugkvartalet er enkelt tilgjengelig om du kommer fra Karmsundgata og kjører inn mot Skippergata. Her er den gamle bilbutikken lett synlig. Haugesund Parkering har sett viktigheten av å møte kundenes behov om større parkeringsplasser. For nyheten er at disse parkeringsplassene blir bredere enn hva du er vant til fra mange andre parkeringsplasser. «Vi har sett frem til å tilby kunden større parkeringsplasser da vi vet at mange har større biler», forteller Ingjerd Vikse, daglig leder i Haugesund Parkering. «2,60 i bredden e rikke hverdagskost på øvrige parkeringsplasser, men nettopp her får du dette», forteller hun videre. Parkeringsarealet har 37 ordinære parkeringsplasser i tillegg til en parkeringsplass tilrettelagt for forflytningshemmede. Selve parkeringsplassen er bare noen få meter unna byens populære bibliotek, og går du enda litt lenger er du plutselig i gågata.

Og vi har tenkt på arbeidsreisende også …

Flere har kontorarbeidsplasser i nærheten av Sørhaugkvartalet. Parkeringsplass i umiddelbar nærhet til arbeidsplassen er ofte en fordel. Det gjør nettopp din arbeidshverdag enklere! Du kan kjøpe egne månedskort som du kun kan bruke på Sørhaugkvartalet. Link til dette finner du på våre nettsider https://haugesund-parkering.no/parkeringskort/

«Haugesund Parkering har digitale parkeringskort, og vi har nå laget et eget månedskort for akkurat denne parkeringsplassen», forklarer Vikse. «Og ikke nøl med å ta kontakt med oss om du står fast når du skal lage profil. Vi har serviceinnstilte trafikkbetjenter og administrativt ansatte som gjerne hjelper deg!»

På nettsiden til Haugesund Parkering er det enkelt å navigere seg, og her kan en enkelt gjøre kjøp av det digitale kortet og få oversikt over priser.

Velkommen bobilturister

Et økende antall bobilturister i regionen har ført til et større behov for å kunne parkere bobilen sentrumsnært. «Haugesund har en flott campingplass nært sjøen, og vi anbefaler fortsatt til bruk av denne. Men samtidig er det flere bobilturister som vil parkere og ikke minst bo enda tettere opp til bykjernen, og det er nettopp det du får ved Sørhaugkvartalet», forteller Vikse.

Haugesund Parkering har laget 10 bobilplasser på baksiden av bygget. Det er ikke tilrettelagt med servicebygg og strømuttak. «Om kunden skal få et bredere servicetilbud, må dra til Haraldshaugen Camping. På Sørhaugkvartalet er det kun søppelhåndtering som tilbys som en ekstratjeneste», forteller Vikse. «ta gjerne en titt på nettsiden vår for mer utfyllende informasjon om bobilplassen.»